European Region of Gastronomy 2022
European Region of Gastronomy 2022
Vertsskap i Trøndelag
Trøndersk matfat
Det trønderske matfatet er unikt. Kombinasjonen av råvarer av ypperste kvalitet og den trønderske gjestfriheten har nå gjort Trondheim – Trøndelag, som første region i Norge, til European Region of Gastronomy 2022. Valsøytunet er en del av det trønderske matfatet og vi ble sertifisert vertsskap i desember 2021.
Meny på Valsøya sesongen 2022
Til sesongen 2022 utviklet vi en ny meny. Den baserer seg på det vi tidligere har benyttet av råvarer, vi har sett på tallene i forhold til hva dere som gjester kjøper og vi har i år hatt et spesielt fokus på lokalproduserte råvarer. Menyen finner du på siden til restauranten.
Europeisk matregion Trøndelag
For å lese mer om hva Europeisk Matregion Trøndelag går ut på kan du gå inn på Norwayfoodregion.
Matopplevelser hos oss på Valsøya
Vi skaper opplevelser til deg som gjest ved å tilby hjemmelaget mat med fokus på lokale råvarer i trivelige omgivelser med et vertsskap som gjør opplevelsen utmerket. I Februar 2022 arrangerte vi sammen med Grønset Skysstasjon ett eksklusivt langbord midt i Geitbåtmuseets spektakulære lokaler. Dette ble en braksuksess, med masse god mat og underholdning.