Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

915 55 165

Restaurant, accommodation, marina and Høyt & Lavt Valsøya Climbing Park near the Atlantic Ocean between Kristiansund N and Trondheim

Kokebok blåskjell Matretter 2022 Valsøya21.jpg

European Region of Gastronomy 2022

European Region of Gastronomy 2022
Vertsskap i Trøndelag

 

Trøndersk matfat

Det trønderske matfatet er unikt. Kombinasjonen av råvarer av ypperste kvalitet og den trønderske gjestfriheten har nå gjort Trondheim – Trøndelag, som første region i Norge, til European Region of Gastronomy 2022. Valsøytunet er en del av det trønderske matfatet og vi ble sertifisert vertsskap i desember 2021.

Meny på Valsøya sesongen 2022

Til sesongen 2022 utviklet vi en ny meny. Den baserer seg på det vi tidligere har benyttet av råvarer, vi har sett på tallene i forhold til hva dere som gjester kjøper og vi har i år hatt et spesielt fokus på lokalproduserte råvarer. Menyen finner du på siden til restauranten.

Europeisk matregion Trøndelag

For å lese mer om hva Europeisk Matregion Trøndelag går ut på kan du gå inn på Norwayfoodregion.

God mat nytes best sammen med familie og venner.

Matopplevelser hos oss på Valsøya

Vi skaper opplevelser til deg som gjest ved å tilby hjemmelaget mat med fokus på lokale råvarer i trivelige omgivelser med et vertsskap som gjør opplevelsen utmerket. I Februar 2022 arrangerte vi sammen med Grønset Skysstasjon ett eksklusivt langbord midt i Geitbåtmuseets spektakulære lokaler. Dette ble en braksuksess, med masse god mat og underholdning.

Menyen til Langbordet besto av kun lokalt produserte råvarer.

I februar hadde Valsøya et samarbeidemed Grønset Skysstasjon der vi tilbød Langbord med 11-retters meny i Geitbåtmuseet