Restaurant
På Valsøya har vi en flott restaurant i Saltrøfjøset. Her kan du velge deilige retter fra vår meny.
Restaurant Valsøytunet
På Valsøya serveres fantastisk mat med lokale råvarer. Saltrøfjøset som huser resepsjonen ble opprinnelig bygget en gang på 1700-tallet og ble ombygd til restaurant i 1999 her på Valsøya. I Saltrøfjøset har vi plass til rundt 70 personer, fordelt over to etasjer. Vårt nyeste tilskudd til restauranten er Glassrestauranten, som er ett helt nytt bygg satt opp i 2021. Dette er ett større lokale med plass til 60 personer i samme rom, og passer perfekt til bursdagsfeiringer, selskaper av ulik karakter, møter eller andre sammenkomster. Vi serverer tradisjonsrik mat i en koselig atmosfære gjennom hele sesongen.
Restauranten er tilrettelagt for deg med rullestol.
Åpningstider a la carte
Valsøytunet sin a la carte restaurant er stengt fra 13. oktober. Ønsker du holde selskap, møte eller bestille catering? Det kan avtales via epost.
Møter & Kurs
I vårt nye bygg, Glassrestauranten, har vi fine lokaler for møter og kurs. Passende for 40 stykker i kurs-oppsett. Vi tilpasser mat, frukt og kake til ditt møte, og følger opp i løpet av dagen.
Smakinger & Festmiddager
Beermakers Dinner kan bestilles for vennegjengen eller utdrikningslaget. Da får du 4-retters middag med ølsmaking, med øl fra Austmann Bryggeri fra Trondheim.
Vi kan også tilby vinsmaking eller sidersmaking gjennom vår lokale “vin-nerd” Monika Wessel, som også produserer sider i sin bedrift Villeplet på Aure.
Alle smakinger må forhåndsbestilles via epost.
Selskaper & Catering
Vi tar imot bestilling til selskapet hele året, selv om restauranten ikke har vanlig åpningstid. Vi setter opp meny og tilpasser oss ønsker og allergener, selvfølgelig.
Om du skal feire bursdag, ha med hagelaget på utflukt, eller arrangere dåp til barnet, så har vi løsninger tilpasset ditt arrangement. Det samme gjelder catering. Vi lager gjerne maten til ditt arrangement, om du ønsker å arrangere hjemme eller i et bedehus.
Ta kontakt på epost@valsoya.no for pristilbud og menyer
I restauranten jobber vi stadig med å øke kvaliteten på vårt produkt, og et ledd i denne prosessen er at vi tar inn mer lokalproduserte råvarer. I år har vi vært så heldige å få starte ett samarbeid med Den lille bonden, som produserer kjøtt av Vestlandsk Fjordfe, eller Urfe som det heter. Dette kjøttet er ekstra mørt og marmorert på en annen måte enn det storfekjøttet man vanligvis får servert.